یکشنبه، ۱ شهریور ۱۴۰۵
عضو هیات‌رئیسه اتاق ایران در تشریح مصوبات کمیته حمایت از کسب‌وکار اعلام کرد؛ توقف دریافت ۱۰ درصد عوارض حمل مایعات نفتی تا تعیین تکلیف در هیئت دولت
۳۱ مرداد ۱۴۰۵ ۱۴:۱۴
کیوان کاشفی، عضو هیات‌رئیسه اتاق ایران و قائم‌مقام دبیر کمیته حمایت از کسب‌وکار، با اشاره به موضوعات مطرح‌شده در جلسه کمیته حمایت از کسب و کار گفت: یکی از موضوعات اصلی جلسه، راه‌اندازی سامانه چرخه مقرره‌گذاری بود که بر اساس تفاهمنامه پنج‌جانبه میان وزارت کشور، اتاق ایران، معاونت حقوقی ریاست‌جمهوری، وزارت امور اقتصادی و دارایی و هیئت دولت، قرار است راه‌اندازی شود.

05-05-27_Kashefi1

کیوان کاشفی، عضو هیات‌رئیسه اتاق ایران و قائم‌مقام دبیر کمیته حمایت از کسب‌وکار، با اشاره به موضوعات مطرح‌شده در جلسه کمیته حمایت از کسب و کار گفت: یکی از موضوعات اصلی جلسه، راه‌اندازی سامانه چرخه مقرره‌گذاری بود که بر اساس تفاهمنامه پنج‌جانبه میان وزارت کشور، اتاق ایران، معاونت حقوقی ریاست‌جمهوری، وزارت امور اقتصادی و دارایی و هیئت دولت، قرار است راه‌اندازی شود.

وی افزود: هدف از راه‌اندازی این سامانه، تجمیع مقرراتی است که از سوی دستگاه‌های مختلف صادر می‌شود تا امکان جست‌وجو، دسترسی و همچنین پایش میزان پیشرفت و اجرای مقررات فراهم شود.

کاشفی ادامه داد: در این جلسه مقرر شد اتاق ایران پیگیری‌های مربوط به راه‌اندازی این سامانه را ادامه دهد و موضوع را تا رسیدن به نتیجه دنبال کند.

توقف دریافت ۱۰ درصد عوارض حمل مایعات نفتی

قائم‌مقام دبیر کمیته حمایت از کسب‌وکار در ادامه با اشاره به موضوع دوم مطرح‌شده در جلسه گفت: بحث ۱۰ درصد عوارض حمل مایعات نفتی توسط ناوگان کشتیرانی نیز در جلسه مطرح شد که این موضوع دارای ابهامات و مباحث حقوقی بود.

وی افزود: در این زمینه، تفسیرهای متفاوتی درباره اینکه حمل توسط ناوگان ایرانی یا ناوگان خارجی انجام می‌شود وجود داشت که موجب بروز مشکلات قانونی برای بخش خصوصی و صادرکنندگان این حوزه شده بود.

کاشفی تصریح کرد: بر اساس تفسیری که معاونت حقوقی ریاست‌جمهوری ارائه کرد، مقرر شد در وهله نخست، دریافت این عوارض متوقف شود؛ چراکه مبنای قانونی دریافت آن در شرایط فعلی محل سؤال است.

تعیین فهرست اقلام مشمول در هیئت دولت

عضو هیات‌رئیسه اتاق ایران ادامه داد: همچنین مقرر شد فهرست اقلام و تعرفه‌هایی که مشمول این عوارض می‌شوند، در اسرع وقت به هیئت دولت ارجاع شود تا پس از بررسی و تصویب هیئت وزیران، در صورت تصویب، امکان دریافت عوارض مجدداً فراهم شود.

کاشفی تأکید کرد: تا زمان تعیین تکلیف موضوع و تصویب فهرست اقلام مشمول در هیئت دولت، دریافت این عوارض با شرایط فعلی باید متوقف شود.

تعداد کلیک: ۱۹
میانگین امتیاز کاربران: 0.0  (0 رای)

امتیاز :
نام فرستنده :
پست الکترونیک : *
نظر : *
   
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500  

  
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دبیرخانه کمیته موضوع ماده 12 قانون احکام دائمی برنامه های توسعه کشور می باشد.